Yoni

Yoni betekent letterlijk ‘heilige ruimte’ (in het Sanskriet) en is een oude en heilige benaming voor het vrouwelijk geslachtsdeel.

Voordat ik startte met het begeleiden van vrouwen heb ik zelf een intensieve reis gemaakt waarbij alle aspecten van vrouw-zijn aan bod kwamen. Ik nam deel aan verschillende trainingen en volgde een persoonlijk ontwikkelingspad. Ook kom ik nog steeds wekelijks samen met allerlei vrouwen in diverse vrouwencirkels. Ik heb verschillende helingsprocessen doorlopen voordat ik mijn lichaam, dat ik liefdevol mijn ‘vrouwelijke tempel’ noem, heb leren kennen. Ik heb mijn vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit gewekt en ontdekt. Ik heb de vrouw in mij geaccepteerd zoals ze is en zoals ze tot mij komt.
Nu ik de weg ken die leidt naar het écht openen van mijzelf als vrouw en het écht kunnen ontvangen van mijn vrouwelijkheid, wens ik dit ook andere vrouwen toe. Met veel liefde neem ik je mee op reis!

Van pijn naar heling naar plezier

Er ligt nog veel pijn op seksuele stukken van de vrouw, zowel fysiek als emotioneel. De pijn kan door persoonlijke ervaringen of gebeurtenissen zijn ontstaan.

Ik bied verschillende trainingen, workshops en therapeutische behandelingen aan speciaal voor de vrouw.

In de vrouwentempel organiseer ik verschillende cirkels rondom het thema vrouwzijn en heilige seksualiteit van de vrouw. Er zijn avonden om op een luchtige manier kennis te maken met het thema en het gesprek te openen over alles en nog wat van de vrouw. Er zijn workshops om aandacht te besteden aan je yoni zoals het vilten van een yoni en werken met het yoni ei. Daarbij komt naast het invoelen en zakken in het eigen vrouwelijke lichaam ook een stuk theorie en anatomie bij. En er zijn avonden waarbij we wat dieper reizen in een ritueel.

Hieronder zijn de verschillende links te vinden om verder te lezen over de trainingen, workshops en therapeutische behandelingen. Door op het plaatje te klikken kom je op de pagina.

Yoni dialoogEen avond met vrouwen, gesprekken, plezier, verdriet, informatie en alles wat er mag zijn over de yoni, intimiteit en vrouwelijke seksualiteit.

Yoni ritueel


Een oeroude rite: stoom je yoni met kruiden

Yoni licious

Een dag met het yoni ei en het vilten van een yoni

Evenementen