Yoni dialoog

Een avond met vrouwen, gesprekken, plezier, verdriet, informatie en alles wat er mag zijn over de yoni, intimiteit en vrouwelijke seksualiteit.

Yoni is een Sanskriet naam voor de vulva wat heilige ruimte betekent. Op deze avond voeren we gesprekken over de yoni. De gesprekken kunnen per cirkel, per avond verschillen van onderwerp. Je kunt er zijn met je vragen over jouw yoni, over je vrouwelijkheid, over je vrouwelijke seksualiteit, over je vrouwelijke cyclus. Je mag er ook zijn in stilte, om mee te luisteren, om te ervaren en te voelen wat het onderwerp op dat moment in jou raakt en misschien wel wakker maakt.

De yoni dialoog avonden zijn ervoor om alles wat in jou wakker wil worden, wakker te maken. Het is een opening in je vrouwelijkheid en om daarmee aan de slag te gaan. Niets is gek op deze avonden als we respect hebben voor de yoni, voor jouw verhaal, voor het verhaal van de andere vrouw en voor de heiligheid van het vrouwzijn. De intentie voor de avond is open en luchtig en om het gesprek veilig te houden blijven de verhalen bij ons, ook na de avond.

De yoni dialoog avonden zijn laagdrempelig. Wel is het de sleutel om poorten te openen en wegen zichtbaar te maken naar jouw vrouwzijn.

Ik nodig je uit om ja te zeggen tegen jouw yoni en de sleutel te ontvangen om jouw deuren te openen voor jouw vrouwelijkheid.

Dan zijn er nog wat praktische zaken die ik graag in dit stuk wil delen.
De bijdrage voor de yoni dialoog avond is 25euro. Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen. Je aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt.

Wat je mag meenemen:
Dat wat je wilt delen, kunstwerk, yoni ei, menstruatiecup, kennis, je verhaal, gedicht…
Een meditatiekussen om op te zitten

Op de avond heb ik koffie/thee en iets lekkers
De inloop is vanaf 19:45 en we starten om 20:00
Mocht je heel graag een onderwerp bespreken, mag je dat ook vast mailen. Dan kan ik daar alvast op afstemmen.

Na de zomer plan ik nieuwe Yoni dialoog avonden in.
Meld je snel aan want er is max. plek voor 13 vrouwen.

Wil je meteen de diepte in, check dan de andere opties. Die vind je in het menu onder voor de vrouw en yoni.
Na de zomer start ik met een intensief traject voor de vrouw, klik daarvoor op de onderstaande link.

Niets willen missen? schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.


Evenementen