Over NeonaWat leuk dat je komt kijken om over mij te lezen

Ik ben Yvonne, vrouw van Lennard en moeder van twee kinderen Thijs en Annabelle. Ik heb een intensieve reis gemaakt door mijn vrouw-zijn. Deze reis ging door allerlei trainingen, opleidingen en samenzijn met vrouwen in vrouwencirkels.
Aan het begin van mijn Maan-Magie-Pad heb ik mijn naam Neona mogen ontvangen. Neona betekent nieuwe maan en in de energie van de nieuwe maan wordt er gecreëerd, worden nieuwe plannen en ideeën geboren, starten er nieuwe avonturen en is er ruimte om te ontkiemen en te groeien.

Het Maanritme
Ik ben intens verbonden met de maan en werk ik met de cyclus van de maan en de cyclus van de vrouw. Deze twee zijn onlosmakelijk van elkaar en geven mij als vrouw de wijsheid en richting op mijn zielenpad.

Als priesteres op het Maanmagiepad werk ik met de Godin en onderhoud ik de Maantempel van de Godin. Ik werk met het ritme van de maan, met het ritme van de natuur en organiseer ik cirkels, vieringen voor de Keltische jaarfeesten, maanvieringen, tempelavonden, ceremonies en rituelen.

Ik heb mijn vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit wakker mogen maken. Ik heb de vrouw in mij mogen accepteren zoals ze is en zoals ze komt door heling. Door processen ben ik heengegaan en heb ik mijn lichaam, die ik mijn vrouwelijke tempel noem, wakker gemaakt. Nu ken ik mijn weg om mij als vrouw te openen en echt te ontvangen en mag ik dit vanuit mijn liefdevolle hart doorgeven aan de andere vrouw en ook de man.

Vuurvrouw Als vuurvrouw ben ik hoedster van het heilig vuur. Dat betekent dat ik een ceremonieel vuur ontsteek en hoed tot het eind van de ceremonie. Zo ben ik vuurvrouw bij zweethutten en vuurlopen. Ook voer ik coachingsgesprekken bij het vuur wat ik gesprekken bij het vuur noem.

Watergietster Voor de zweethut ben ik naast vuurvrouw ook watergietster. Voor een grote zweethut gaat dat niet tegelijkertijd. Als watergietster begeleid ik de gehele ceremonie rondom de zweethut. Daar zijn alle elementen verbonden.

Kijk vooral rond op de website. Er vinden verschillende leuke maar ook verdiepende activiteiten en trajecten plaats voor zowel man en vrouw.


Evenementen