Magische kruidencirkel

Het werken met kruiden en magie

Het werken met kruiden kent veel voordelen. Het is goed voor de gezondheid en met zorgvuldige kennis en gebruik brengt het je dichter bij de natuur en bij jezelf.

Steeds meer wordt bekend dat wij producten gebruiken die ongezond zijn voor het lichaam. De toevoegingen zoals in zeep, deo en crèmes bevatten schadelijke stoffen voor ons lichaam. Daarbij kan het de hormoonhuishouding verstoren en kun je last hebben van futloosheid, hoofdpijn en andere lichamelijke klachten.

Met de magische kruidencirkel bied ik twee soorten cursussen aan:

Mindfull met kruiden:

In deze cursus leer je over verschillende basiskruiden en hoe zij je helpen je gezondheid te verbeteren. Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met het samenstellen van thee, maken we zeepjes, tincturen, zalfjes, deo en allerlei andere verzorgingsproducten. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de cursus Mindfull met kruiden.

Magie met kruiden:

In deze cursus leer je over de magische krachten van kruiden en hoe zij je kunnen helpen op je spirituele pad. Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met het samenstellen van magische thee, elixers, wierook, potions en allerlei andere magische toepassingen voor rituelen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de cursus Magie met kruiden.

De magische kruidencirkel kent ook haar eigen besloten facebookgroep. Voel je welkom om daaraan deel te nemen en klik daarvoor op de onderstaande link.