Haar Maan, Haar tempel

De liefdevolle verbinding tussen de vrouw en haar maan

Met deze reis in jouw vrouw-zijn spiralen we naar binnen om te verbinden met de vrouw in jou. We gaan ons verbinden, werken en beleven met het ritme van de maan en het ritme van jouw vrouwelijke cyclus. In afstemming met de natuur en alles om ons heen reizen we naar binnen en na bijna 6 maanden maken we de spiralende reis weer naar buiten.

Deze reis is bedoeld voor vrouwen die zich willen verbinden met- en afstemmen op de eigen vrouwelijke cyclus en de ritme van de maan. Ook voor vrouwen in de overgang en voor vrouwen die fysiek de baarmoeder niet meer dragen kan deze reis waardevol zijn. Energetisch is de baarmoeder altijd aanwezig en heeft de vrouw nog zoveel te vertellen. Met het contact maken met de vrouwelijke cyclus en het ritme van de maan herinnert de vrouw haar creatiekracht en de kracht van dood en wedergeboorte.

Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze reis.

Ik ga vertellen over het ritme van de maan en wat dit voor invloed heeft op ons vrouw-zijn, zowel fysiek als energetisch. Denk bijvoorbeeld maar aan een onrustige nacht omdat het volle maan is. We nemen de vrouwelijke cyclus onder de loep en ondervinden wat dit met ons lichaam en energiehuishouding doet.

We gaan de pijn van onze baarmoeder en de plek van onze baarmoeder voelen, aankijken en omarmen. Zo brengen we liefde en heling op deze plek en naar ons hele vrouwelijke lichaam. We gaan dansen, zingen en onze creatieve flow laten stromen. Door middel van oude en nieuwe vrouwenrituelen gaan we verbinden met ons vrouw-zijn, om onze vrouwelijke missie te herinneren en ons pad zichtbaar te maken.

Deze reis is afgestemd op de seizoenen van het jaarwiel welke de cyclus van moeder aarde volgt. Het eind van de zomer is het moment van naar binnenkeren. De natuur gaat zich opmaken voor de komende winter. Dit is de start van onze reis. We reizen de herfst en winter door en uiteindelijk in de energie van de nieuwe lente komen we weer naar buiten.

Deze reis bestaat uit 6 avonden die eens in de maand op een maandagavond plaatsvindt. De avond is van 19:30 – 22:30 en vindt plaats in de maantempel in Hendrik Ido Ambacht. Na iedere ontmoeting krijg je opdrachten voor thuis mee om verder aan de slag te gaan. Dit is niet verplicht maar wel aan te raden, je bepaalt zelf hoe intens je deze reis wilt aangaan. Daarnaast hebben we een besloten facebookgroep om met elkaar in verbinding te zijn en waarbij ik kan begeleiden in de opdrachten en een stuk nazorg kan bieden waar nodig is.

Data, de maandagavonden van:

30 september

4 november

25 november

16 december

13 januari

17 februari

Kosten voor deze reis zijn €333,- Daarbij zijn koffie/thee, lekkers en alle materialen inbegrepen en ook de materialen die je mee naar huis krijgt. Wat dit inhoud, is nog een verassing. Een tipje van de sluier is dat we het stoomritueel van de yoni gaan uitvoeren en mag je daarna je eigen stoomkrukje mee naar huis nemen.

Voor de snelle beslissers zou ik graag een cadeau willen geven. Meld je je aan voor 31 juli, dan is je cadeau om deel te nemen aan één van de ademcirkels van 2020. In januari verwacht ik mijn opleiding afgerond te hebben als ademcoach en zal ik dit stuk voor 2020 starten.

Betalen in termijnen kan, geef dit a.u.b. ruim van tevoren aan. Er is maximaal plek voor 12 vrouwen, omdat ik graag met een cirkel van 13 werk.

Aanmelden kan via MaantempelNeona@gmail.com

of door het invullen van het contactformulier, klik daarvoor op de volgende link.

Je aanmelding is definitief bij betaling van de factuur of een regeling in termijnen daarvoor.


Evenementen