Fire keeper


I see the fire

I feel the fire

I know the fire

I am the fire

Bovenstaande tekst komt uit één van de vuurliederen die ik van mijn teachers heb doorgekregen om weer door te geven aan anderen. Voor de verbinding met het vuur. Op de foto een groot vuur wat ik tijdens de vuurtraining heb mede gehoed voor de vuurloop.

Fire keeper betekent vuurhoeder en vuurhoedster van het heilig vuur. Het heilig vuur wordt gebruikt in ceremonies en rituelen. Daarbij is het belangrijk om met respect, zorg en liefde om te gaan met het vuur.

Als hoedster van het heilig vuur zorg ik voor het vuur voor zweethutten, de vuurloop en andere vuurceremonies en vuurrituelen. Regelmatig organiseer ik zweethutten en ceremonies. Deze zijn te vinden in de agenda op deze website. Mocht je zelf een ceremonie willen organiseren, dan kan je mij benaderen om het vuur te brengen.

Bedding voor het vuur

Als fire keeper stem ik mij eerst af op de plek waar ik het heilig vuur zal ontsteken. Ik vraag toestemming van de plek en zorg dat de plek energetisch gereinigd is. Daarna creëer ik samen met andere aanwezigen een bedding voor het vuur. Met kruiden, mooie bloemen, tabak, confetti en ook snoepjes maken we een prachtige mandala speciaal voor de spirits van het vuur.

Een gesprek bij het vuur

Hoe fijn is het om samen bij het vuur te zitten en een gesprek te voeren. Het vuur vertelt, spiegelt en transformeert de woorden, de intenties en verlangens. Voor inzichten in levensthema’s kan je ervoor kiezen om met mij een coaching gesprek te voeren bij het vuur. Samen kijken we en lezen we het vuur wat het vuur jou aan inzichten kan brengen. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en de kosten zijn €63,-. Om een afspraak in te plannen kun je het contactformulier invullen.

Binnenkort zal ik nog veel meer gaan schrijven over het vuur. Houdt daarvoor de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.Evenementen