Runen cursus met zweethut-ceremonie

Runen cursus met zweethut-ceremonie

Category : Werken met runen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/09/2019
11:00 - 17:00

Locatie
Maantempel Neona

Categorieën


Op 29 september starten Jade en Neona met een bijzondere runenreis. Deze 4- daagse cursus is zeer compleet en uitgebreid en je mag vrij van kosten deelnemen aan een speciale runen zweethut-ceremonie!
Tijdens de runenreis bespreken we één voor één de runen en de daarbij behorende mythologie met (Noorse) Goden en Godinnen.
De eerste dag ontvang je een totemrune en ga je in rituele setting aan de slag om een eigen runenset te maken.
Tijdens de gehele cursus gaan we met kruiden en planten aan de slag die verbonden zijn met de runen. Verder komen er meditaties en trance-reizen aan bod en zullen we zowel met het zonnewiel als met het maanwiel gaan werken.
Tijdens de vierde cursusdag gaan we orakelen waarbij verschillende leggingen worden besproken naast natuurlijk het werpen van runen.
Elke cursusdag sluiten we af met een huiswerkopdracht waarbij er nog meer een persoonlijke verbinding kan ontstaan met jouw runen.
Om je runen nog extra te bekrachtigen en in te wijden sluiten we deze cursus af met een zweethutceremonie op 15 december! Deze zweethut-ceremonie is voor deelnemers aan de cursus gratis en optioneel.
Met iedere cursusdag willen we vanuit het hart delen en vragen we aan iedere deelnemer om iets mee te nemen voor de potluck. Daarvoor neem je iets te eten mee voor 2 à 3 personen om samen te delen. Met de runen zweethutceremonie mag je een medicine-gift meenemen voor de vuurman en watergietster. Verdere uitleg hierover krijg je tijdens de cursus.
Je bijdrage voor de volledige cursus is €269,- wat neerkomt op €67,25 per dag met kosteloze deelname aan de runen zweethutceremonie. Je aanmelding is definitief bij het overmaken van het cursusbedrag.
Vanwege aanschaf van materialen en voorbereiding worden er vanaf 29 augustus annuleringskosten berekend
Evt. betaling in termijnen is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
Agenda runenreis:
Dag 1: 29 september
Dag 2: 13 oktober
Dag 3: 3 november
Dag 4: 24 november

Runen zweethutceremonie 15 december, Tijd: van 9:00 tot 18:00 Tijden dag 1-4: 11-17 uur. Deze is op locatie Ann’s Hoeve in Breda

De runencursus is op locatie Hendrik Ido Ambacht. Na inschrijving verstuur ik daarover meer informatie. Inschrijven kan vie het contactformulier of door te mailen naar MaantempelNeona@gmail.com

Mocht je nog meer willen weten over de cursus of over de runen zweethutceremonie, dan kun je een vraag via het contactformulier stellen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Evenementen